Realizace – rodinné domy

Pro jednotlivé stavebníky a investory provádí ateliér RG architects studio zajištění inženýrské činnosti a vypracování všech stupňů projektové dokumentace a to od urbanistických a architektonických studií přes dokumentace k územnímu řízení, ke stavebnímu povolení až po zadávací dokumentace a dokumentace pro provedení stavby.

Dále jsou pak tyto dokumentace rozpracovávány do podoby projektu interiérů a sadových úprav s důrazem na technicky vyřešený čistý detail a na celkovou kvalitu architektonického díla. V průběhu projektového řízení je dále kladen důraz na vysoce kvalitní a velmi precizní zpracování projektové dokumentace a na vzájemnou komunikaci mezi stavebníkem, architektem a hlavním inženýrem projektu tak, aby vypracovaná dokumentace zachovávala veličiny – konstrukce – prostor – světlo – materiál – klima v rovnovážném stavu.

V rámci dohledu nad prováděním jednotlivých prací zajišťuje ateliér RG architects studio výkon autorského a technického dozoru stavby tak, aby konečný výsledek díla odpovídal představám a přáním investora.

Rodinná vila v Brandýse nad Labem od architekta Radomíra Grafka – realizace.
Rodinná vila
Brandýs nad Labem
Rodinný dům nad Libercem
Michelský vrch, Liberec
Rodinný dům od architekta Radomíra Grafka – soudobá architektonická forma v tradiční venkovské zástavbě, celkový pohled.
Rodinný dům, ul. Hraniční
Horní Jindřichov – Rumburk
Rodinný dům
Varnsdorf
Rodinný dům
ul. Hraniční, Varnsdorf